Temel Karamollaoğlu: Değdi mi bunca şeye?

Seçim sürecinde kullanılan söylemleri eleştiren Temel Karamollaoğlu "İktidar blokunun yöneticilerine soruyorum: Milletimizin yarısını 'terörist, din düşmanı' ilan etmeye değdi mi gerçekten?" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Millet İttifakı'ndan yer alan Saadet Partisi'nin genel başkanı Temel Karamollaoğlu, seçim sürecinde yaşananlar nedeniyle AK Parti ve Cumhur İttifakı'nı eleştirdi.

Twitter hesabından paylaşım yapan Temel Karamollaoğlu, "İktidar blokunun yöneticilerine soruyorum: Değdi mi bunca şeye? Ahlakı hiçe saymaya, manevi değerlerimizi siyasetin malzemesi yapmaya değdi mi hakikaten? Bunca yalana, iftiraya, hakarete değdi mi sizce? Elde ettiğiniz bu sonuca karşılık, milletimizin yarısını 'terörist, din düşmanı, hain, öteki' ilan etmeye değdi mi gerçekten?" ifadelerini kullandı.

"Biz yola çıkarken; 'hedefimiz, kaybedeni olmayan bir zaferdir.' demiştik, ancak sizler 'kazananı olmayan bir zafer' elde etmek için olmadık şeylere tevessül ettiniz; soruyorum değdi mi?" diyen Karamollaoğlu, kamu kuruluşu olan TRT ve Anadolu Ajansı'nın taraflı yayıncılık yaptığı belirterek şöyle devam etti:

"TRT ve Anadolu Ajansı başta olmak üzere, 85 milyon vatandaşımızın vergileriyle ayakta duran ve tarafsız olması gereken kurumları bir siyasi partinin yayın kuruluşları haline getirmeye değdi mi? Hâlâ 'değdi' diyebiliyorsanız, 'bu aziz milletin %48’ine yapıştırdığımız etiketler doğru' diyebiliyorsanız; sizlere diyecek bir sözümüz yoktur. Sizleri bir kez daha milletimizin vicdanına ve Cenâb-ı Hakk’a havale ediyoruz." (HABER MERKEZİ)