Pizza kutusuyla DJ'lik yapılabilir mi?

DJ olmak için tek ihtiyacın olan bir pizza kutusu! Elbette biraz kulak, biraz yetenek az da müzik bilgisi iyi olacaktır ama Pizza Hut'ın İngiltere'deki bazı restoranlarında bulunabilecek bu pizza kutusu da size yardımcı olacaktır.

Google Haberlere Abone ol

Erdal Kaplanseren @Kaplanseren

DUVAR - Tıkınabileceğinden daha fazlasını yememize izin veren pek de sağlık dostu olmayan kampanyalar, inovasyonu zor bir alanda birbirini geçmek için uydurulan garip pizzalar ve fantezi mahsülü kenarlar... Yıllardır pizza zinciri deyince akla gelenler bunlardan ibaret, ne bir eksik ne bir fazla. Pizza Hut, farklı bir şey anılmayı kafasına koymuş olmalı ki sınırları zorlayan bir promosyon ürünü ile bugün karşımıza çıkıyor.

DJ ekipmanı olarak kullanılabilecek bir pizza kutusu. Pizza kutusu gibi gözken bir cihazdan bahsetmiyoruz, bu gerçek bir pizza kutusu ve müzik yapmanızı sağlıyor. İçindeki pilden enerjisini karşılayan bu yüksek kalori taşımaya yarayan kutu Bluetooth ile cihazlarınıza bağlanabiliyor ve DJ yazılımlarını destekliyor. Kutu üzerinde neler yapabileceğinizi aşağıdaki videoda DJ Vectra güzelce anlatıyor.

Birleşik Krallık'ta yer alan 350 Pizza Hut restoranından sadece 5'inde ve sınırlı sayıda verilecek pizza kutusunun altında basılı teknolojilerde uzman Novalia imzası bulunuyor.