Pokemon GO Hacklendi mi?

Pokemon Go'da istediğiniz, nadir bulunan Pokemonların rahatlıkla yakalanabileceği bir açık keşfedildi. Keşfedilen açığın işleyişi ise oldukça basit!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Pokemon Go'nun AppStor'da rekor kırdığı konuşulurken bir Youtuber, Pokemon Go'nun hacklenebileceğini kanıtlayan bir video yayınladı.

Ünlü Youtube kullanıcılarından  FrozenAquaCat Pokemon Go'da oldukça basit bir açık keşfetti ve bunu kişisel Youtube hesabından yayınladığı bir video ile uygulamalı olarak gösterdi.

Pokemon Go'daki açık, oyunculara istedikleri Pokemon'u avlama imkanı sağlıyor. Kullanıcıların daha önce avladıkları bir Pokemon ile yakınlarındaki herhangi bir Pokemon'u yer değiştirmesi prensibi ile çalışan bir açık söz konusu. Bu açık sayesinde oyuncular nadir bulunan yada ele geçiremedikleri Pokemonları da koleksiyonlarına katıyorlar.

FrozenAquaCat yayınladığı videoda basit ve çok bulunabilen bir Pokemon ile oyunun en ender Pokemonlarından birisi olan Zapdos'u yer değiştiriyor.

Yazdığı bir kod ile bu değişimi gerçekleştiren Youteber videoda bunun bir yanılsamadan ibaret olduğunu, yakalamaya çalışılan sunucudaki Pokemon ile programdaki Pokemon uyuşmadığı için oyun hata oluşturup kapanıyor. Şuan tam olarak bir hackleme sayılamasada Pokemonda görülen en büyük ve en basit uygulanabilen açık.