TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan, İçişleri Bakanı Yerlikaya'ya 'geçmiş olsun' ziyareti

Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, Ankara'daki canlı bomba saldırısı nedeniyle İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Ankara'daki bombalı saldırı dolayısıyla İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya "geçmiş olsun" ziyareti yaptı.

Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile ziyaret ettiği Bakan Yerlikaya'dan İçişleri Bakanlığı'nın Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önündeki saldırıya ilişkin bilgi aldı.

Yaralanan polisler Alim Reis Demirel ve Erkan Karataş için acil şifalar dileyen ve geçmiş olsun dileklerini ileten Kurtulmuş, "Terör saldırısını şiddet ve nefretle kınıyorum. Yıllardır terörle mücadele etmiş, teröre karşı her alanda başarı kazanmış olan bir milletin evlatları olarak, terörle, teröristle ve arkasındaki bütün unsurlarla mücadele her hal ve şart altında sonuna kadar devam edecek" dedi. 

Ziyarette, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı, Ankara Valisi Vasip Şahin, İçişleri Bakan Yardımcıları Bülent Turan, Mehmet Aktaş, Mehmet Sağlam, Münir Karaloğlu, TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Ahmet Kendir, Ankara Emniyet Müdürü Engin Dinç de yer aldı. (HABER MERKEZİ)