Taylor Swift, Örümcek Adam filminin bilet satış rekorunu kırdı

Taylor Swift'in konser filmi bir günde en fazla ön satışı yapılan bilet rekorunu kırdı. ‘Örümcek Adam Eve Dönüş Yok’ filmi için 16,9 milyon bilet satılmıştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Müzik kariyeri boyunca pek çok rekora imza atan ve aldığı ödüllerle tarihe geçen ABD'li şarkıcı Taylor Swift, Marvel filmi Örümcek Adam Eve Dönüş Yok'un bilet satış rekorunu kırdı.

Son albümü "Midnights" ile rekora doymayan Taylor Swift, son rekorunu Spotify'da kırarak müzik tarihine geçmişti. Şarkıcı şimdi de "Eras" dünya turnesinin filminin geleceğini duyurdu.

Yalnızca ABD'deki salonlarda 13 Ekim'de vizyona girecek olan konser filminin biletleri ön satışa çıktı.

NTV’de yer alan habere göre, sinema salonu devi AMC'nin yaptığı açıklamaya göre, ilk 24 saatte 26 milyon adet bilet satıldı ve Swift'in konser filmi bir günde en fazla ön satışı yapılan bilet rekorunu kırdı.

Marvel filmi Örümcek-Adam Eve Dönüş Yok 16,9 milyon bilet satışıyla rekoru elinde tutuyordu. Şarkıcı, bu rekoru yalnızca 3 saatte kırmayı başardı.

YENİ ALBÜMÜNÜ DUYURDU

Şu sıralar dünya turnesiyle oldukça meşgul olan şarkıcı, yeni albüm müjdesi verdi. Şarkıcı daha önce yapımcı Scooter Braun'la yaşadığı telif hakları anlaşmazlığı nedeniyle eski çalışmalarını "Taylor's Version" (Taylor'ın Versiyonu) adıyla yeniden kaydediyor.

Daha önce "Fearless", "Red" ve "Speak Now" albümlerini yeniden kaydeden şarkıcı, sıradaki albümünün "1989" olacağını konser esnasında duyurdu.

Swift "Taylor'ın Versiyonu" olarak piyasaya çıkacak "1989" albümü 27 Ekim'de müzikseverlerle buluşacak.