Taşköprü'de zincirleme kaza: 3 ölü, 5 yaralı  

Taşköprü'de önündeki motosiklete çarpmamak için ani fren yapan sürücü direksiyon hakimiyetini kaybedip karşı şeride geçti. 4 aracın karıştığı kazada 3 kişi öldü, 5 kişi de ağır yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kastamonu Taşköprü yolunun 12'nci kilometresinde seyir halinde olan Şükrü Güler, Hatip Köyü mevkisinde önüne çıkan motosiklete çarpmamak için aniden frene bastı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Güler'in kullandığı otomobil, karşı şeride geçerek önce Tuncel Yılmaz yönetimindeki otomobille kafa kafaya çarpıştı. Arkadan gelen 2 araç daha kazaya karıştı. 

DHA'nın aktardığına göre ihbar üzerine olay yerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Demir yığını haline dönüşen araçlarda sıkışanlar itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Şükrü Güler, Tuncel Yılmaz ve Veli Özdemir hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Adem Z., Ziya B., Nezahat G., Mustafa S. ve Mehmet K. ise ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. (HABER MERKEZİ)