Taş düştüğünü sandı: Eline yorgun mermi isabet etti

Trabzon'da otobüs durağında beklediği sırada eli kanayan 17 yaşındaki Mehmet İskender, eline taş düştüğünü sanarak hastaneye gitti. İskender'in eline yorgun mermi düştüğü öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzon'un Sürmene ilçesinde, otobüs durağında bekleyen 17 yaşındaki Mehmet İskender'in sol avucuna yorgun mermi isabet etti. Taş geldiğini sanarak hastaneye giden İskender, "Mermi başka yerime de gelebilir, hayati tehlikem olabilirdi" dedi.

DHA'nın haberine göre, Çarşı Mahallesi’nde 22 Ağustos'ta otobüs durağında beklediği sırada elinde aniden acı hisseden Mehmet İskender, sol avucunun kanadığını fark etti. Kanı arkadaşının yardımıyla temizleyen İskender, Sürmene Devlet Hastanesi'ne gitti. Tedaviye alınan İskender'e çekilen röntgende, avucuna yorgun merminin saplandığı tespit edildi. Mermi çekirdeği elinden ameliyatla alınan İskender, taburcu edildi. Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.

Sürmene Devlet Hastanesi Başhekimi Osman Yoloğlu, röntgen filminde mermi tespit ettiklerini belirterek, "Elinde ağrı hissettiğini söyleyen hastamızın elinde de bir yarası vardı. Yaptığımız tetkikler sonrası elinde, mermi çekirdeği olduğunu tespit ettik. Hastamızı hemen ameliyata aldık ve elinden mermi çekirdeğini çıkarttık. Durumu, çok şükür iyi” diye konuştu.

'TAŞ DÜŞTÜ SANDIM'

O anları anlatan Mehmet İskender de eline taş düştüğünü zannederek "Durakta beklerken elimde birden ağrı hissettim. Daha sonra elimde kan gördüm. Önce elime taş düştü sandım. Elimi temizleyip, hastaneye gittik. Röntgen çektiler. Elimde mermi olduğu tespit edildi. Ameliyata aldılar. Rastgele sıkılan mermiler illa yere düşüyor ve insanlara zarar veriyor. Mermi başka bir yerime de gelebilir, hayati tehlikem olabilirdi. Artık insanlar, bu konuda duyarlı olmalı" dedi. (HABER MERKEZİ)