Tartıştığı sürücüyü takip eden motosikletli kazada öldü

Antalya'da 17 yaşındaki Hüseyin Kav, arkadaşı ile motosikletle seyir halindeyken bir otomobilin sürücüsüyle tartıştı. Olay yerinden ayrılan otomobili takip eden Kav kazada yaşamını yitirdi.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalya Kepez'de trafikte yaşanan bir kavga 17 yaşındaki bir gencin ölümüne arkadaşının ise ağır yaralanmasına neden oldu.

Geçen hafta bir yakının kaybeden 17 yaşındaki Hüseyin Kav, Varsak'ta düzenlenen mevlide gitti. Kav, mevlidin ardından arkadaşı Begüm G. ile birlikte motosikletine binerek eve dönmek için yola çıktı.

DHA'nın haberine göre Kav, Masadağı bölgesine geldiğinde, bir otomobilin sürücüsü ile bilinmeyen nedenle tartıştı. Aracın yanında motosikletini durdurarak inen Kav, sürücü ile tartışmaya devam etti. Tartışmanın sona ermesiyle motosiklete binen Kav ve arkadaşı, aracın arkasından gitmeye başladı.

Kısa süre sonra Kav, kullandığı motosikletle tartıştığı otomobile yaklaştı ve iddiaya göre tekme atmak isterkenh motosikletin hakimiyetini kaybetti. Kav ve arkadaşı refüje savruldu. Hüseyin Kav yaşamını yitirdi, Begüm G. ağır yaralandı. Kimliği açıklanmayan otomobilin sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 

(HABER MERKEZİ)