Tartıştığı muavini yolcu dolu otobüsle ezip kaçtı

Diyarbakır'da yolcu otobüsü şoförü S.İ ile aynı firmada muavin olarak çalışan Abbas İşler arasında tartışma çıktı. Yolcu dolu otobüsle Abbas İşler'i ezerek öldüren S.İ., Ergani çıkışında yakalandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde şehirlerarası yolcu otobüsü şoförü 40 yaşındaki S.İ. (40), mola verdikleri otogarda 42 yaşındaki muavin Abbas İşler'i ezerek öldürdü.

Ergani Otogarı'nda bu sabah mola veren 34 SD 3321 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsünün şoförü S.İ., aynı firmada muavin olarak çalışan Abbas İşler ile henüz bilinmeyen bir sebeple tartıştı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Çevredekilerin yatıştırmasıyla kavga sona ererken, İşler, Ergani’deki akrabalarını otogara çağırdı. Bunun üzerine S.İ. içinde yolcu bulunan otobüsü hareket ettirdi. Otobüsün hareket ettiğini gören İşler, önüne geçerek durdurmaya çalıştı. Şoför S.İ. durmayarak İşler'i ezdi ve yoluna devam etti. 

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrolde İşler’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Şoför S.İ. ise Ergani çıkışında uygulama noktasında polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (HABER MERKEZİ)