Süper Kupa: Galatasaray gol attı, Fenerbahçe sahayı terk etti

Erteleme talebi reddedilen Fenerbahçe Süper Kupa'da Galatasaray karşısına U-19 ekibiyle çıktı. Galatasaray 1. dakikada Icardi'yle öne geçti; Fenerbahçe sahayı terk etti, yarıda kalan maç tatil edildi.

Fotoğraf: AA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Erteleme tartışmalarının gölgesinde Urfa'da başlayan Süper Kupa finali yarıda kaldı.

Urfa 11 Nisan Stadı'nda oynanacak maç için, Fenerbahçe kente U19 ekibiyle gitti. 

Takımların sahaya şu ilk 11'lerle çıktı;  

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Berkan, Torreira, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Fenerbahçe: Furkan Onur, Mustafa Emir, Efekan, Yusuf, Ümitcan, Muhammet, Görkem İbrahim, Kerem, Muhammet Zeki, Emirhan, Çağrı.

FENERBAHÇE SAHADAN ÇEKİLDİ

Galatasaray 1. dakikada Icardi'nin golüyle 1-0 öne geçti. 

Golün ardından santra yapmayan Fenerbahçe maçın 2. dakikasında sahadan çekildi. 

Daha sonra hakem Volkan Bayarslan maçı tatil etti.

GALATASARAY 'ANTRENMAN MAÇI' YAPTI 

Galatasaraylı futbolcular, Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesinin ardından ilk 11'i ve yedek kadrosuyla çift kale 'antrenman maçı' yaptı.

GALATASARAY'DAN KUPA MESAJI: İKİ KUPALI ŞAMPİYON

Galatasaray kulübü maçın tatil edilmesinin ardından sosyal medya hesaplarından "Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında iki kupalı şampiyon, #Cumhuriyetin100üGalatasaray!" paylaşımı yaptı. 

İlerleyen dakikalarda Icardi'nin golünü yayınlayarak Galatasaray bir paylaşım daha yaptı: "Her şey çok hızlı oldu. Kaçıranlar için Mauro Icardi’nin muhteşem golü." 

FENERBAHÇE'DEN YANIT: KAZANMAK İÇİN DEĞİL DOĞRULARI SAVUNMAK İÇİN...

Maçın tatil edilmesinin ardından Fenerbahçe de "Dik durmaya devam edeceğiz" açıklaması yaptı: "Kazanmak için değil doğruları savunmak için sahaya çıktığımız bugünde, tavrımızı özetlemek adına vurgulamak istediğimiz şey şudur ki; “Sadece futbolda değil yarıştığımız her branşta 117 yıllık mazisiyle Türk sporuna hizmet eden, müzesinde alınterinin, emeğin izlerini taşıyan binlerce kupası olan, 30 milyon taraftarıyla ülkesinin milli değerlerini benliğinde hisseden Dünyanın En Büyük Spor Kulübü olarak Dün olduğu gibi bugün ve yarınlarda da dik durmaya devam edeceğiz.”

 

(SPOR SERVİSİ)