Taraftar istifaya çağırmıştı: Beşiktaş yönetiminden 4 saatlik toplantı

UEFA Konferans Ligi'nde Lugano'ya 3-2 yenilen Beşiktaş'ta yönetim karşılaşmanın ardından olağanüstü toplandı. Toplantı sonrası herhangi bir açıklama yapılmadı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - UEFA Konferans Ligi'nde kendi sahasında 2-0 öne geçtiği karşılaşmada üstünlüğünü koruyamayarak Lugano'ya 3-2 yenilen Beşiktaş'ta taraftarlar, yönetimi istifaya davet etti. Beşiktaş Yönetimi, maçtan sonra Tüpraş Stadyumu'nda olağanüstü toplantı gerçekleşti.

Yönetim kurulu üyeleri ve Başkan Ahmet Nur Çebi'nin toplantısı 2 saate yakın sürdü. Bu toplantıda herhangi bir karar alınmazken, karşılaşma sonrasında stadyumdan ayrılmayan teknik direktör Şenol Güneş ile başkan Ahmet Nur Çebi bir araya geldi.

İkilinin 1 saatlik görüşmesinin ardından teknik direktör Şenol Güneş stadyumdan ayrıldı. Bu toplantının ardından başkan Çebi ve yönetim kurulu üyeleri yaklaşık 1 saatlik bir toplantı daha gerçekleştirdi. Saat 02.00 sıralarında toplantı sona ererken, yöneticiler ve başkan Çebi de stadyumdan ayrıldı. Toplantı sonrasında yönetim kurulu üyeleri ve başkan Çebi’den herhangi bir açıklama yapılmadı. (HABER MERKEZİ)