Tan Taşçı, kaza sonrası Antalya'da konser verdi

Burdur'un Bucak ilçesinde tırla çarpışan cipteki şarkıcı Tan Taşçı, tedavisi sonrası taburcu oldu. Sanatçı, Antalya'da konser verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Burdur'un Bucak ilçesinde cipin tıra çarptığı kazada yaralanıp, tedavisi sonrası taburcu olan şarkıcı Tan Taşçı, Antalya'da konser verdi. Antalya Aktüel Açık Hava Sahnesi'nde saat 21.30'da başlayan konserde, şarkıcı Tan dinleyicileri tarafından ayakta karşılandı.

DHA'nın aktardığına göre, kaza sonrası hareketlerine dikkat ettiğini dile getiren Taşçı, "Bir kaza oldu, insanın başına bir şekilde bazı mücadeleler gelebiliyor. Bir şeyler buna sebep oluyor. Ama çok şükür atlattık, o da büyük ihtimalle sizin sayenizde, o yüzden bu sahnedeyken hiç zorlanmıyorum" dedi.

Konseri, 2,5 saat süren Taşçı, konser sonrası sosyal medya hesabından 'Teşekkürler Antalya' paylaşımında bulundu. 

Ne olmuştu?

Ecmel Kayahan (38) idaresindeki 34 GPK 636 plakalı cip, Bucak-Antalya kara yolu Bölge Trafik Denetleme İstasyonu yakınında aynı istikamette ilerleyen Murat Bedir yönetimindeki 15 NK 616 plakalı tırla çarpıştı. İhbar üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada cipteki şarkıcı Tan Taşçı ile menajeri Ecmal Kayahan ve Emre Şen yaralandı. Kaza sonrası cipten çıkarılan Taşçı ve menajerleri, Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.