Taksim'de gece kulübündeki alevli şov müşterileri yaktı

Taksim'de, bir eğlence kulübünde yapılan alevli şov nedeniyle 2'si kadın 3 müşteri yaralandı. Müşterilerin hafif yaralanırken, 'taksirle Yaralama' suçundan işlem yapılan 3 çalışan serbest bırakıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstiklal Caddesi Kurabiye Sokak'taki bir gece kulübünde dün saat 05.00 sıralarında meydana gelen olayda, müşterileri eğlendirmek için yapılmak istenen ateş şovunun neden olduğu kaza ucuz atlatıldı.

DHA'nın haberine göre gece kulübündeki eğlence sırasında çalışanlar bar tezgahına yanıcı madde döktükten sonra yaktı. Müşteriler şovu ilgiyle izlerken, çalışanlardan biri sönmeye başlayan alevi canlandırmak için tezgahın üzerine tekrar yanıcı madde döktü. Bu sırada parlayan alev Fatma O, Gül E. ve Murat A. adlı müşterilerin üzerine sıçradı. Müşteriler panikle kaçışırken, üzerlerine sıçrayan alevler çalışanlar ve diğer müşterilerin yardımıyla söndürüldü. Bu anlar gece kulübünün güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yüz ve saçlarına sıçrayan alevler yüzünden hafif şekilde yaralanan Fatma O, Gül E. ve Murat A. kaldırıldıkları hastanede yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi. "Taksirle Yaralama" suçundan gözaltına alınan A.A, N.Ç. ve M.Y. adlı gece kulübü çalışanları, polis merkezinde yapılan işlemlerin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. (HABER MERKEZİ)