Suruç'ta trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı

Urfa'nın Suruç ilçesinde pamuk yüklü bir kamyonla otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Urfa'nın Suruç ilçesinde, dün akşam saatlerinde trafik kazası meydana geldi. Pamuk yüklü bir kamyon ile otomobil çarpıştı. Kaza nedeniyle 4 kişi yaralanırken bir kişi de hayatını kaybetti. Yaralılar, kent merkezindeki hastanelere kaldırıldı.

DHA'nın haberine göre, kaza, dün akşam saatlerinde Urfa-Suruç Payamlı Mahallesi 43’ünci kilometresinde meydana geldi. Ahmet Erdem'in kullandığı pamuk yüklü kamyon ile Yılmaz Altındaş'ın kullandığı otomobil çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle pamuk yüklü kamyon şarampole girdi. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık görevlileri yaptıkları kontrolde otomobilde bulunan Yılmaz Asım Taş'ın, hayatını kaybettiğini 4 kişinin de yaralandığını belirledi. Kurtarma ekiplerince araçlardan çıkarılan biri çocuk dört kişi kent merkezindeki hastanelere kaldırıldı. Acil serviste tedavilerine başlanılan yaralılardan iki kişinin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (HABER MERKEZİ)

 

Etiketler Suruç kaza