SunExpress: Bilet fiyatlarını 100 TL'ye sabitledik

SunExpress, Adana, Diyarbakır, Gaziantep, Kayseri, Malatya ve Mardin kalkış ve varışlı tüm yurt içi uçuşlarını 13 Şubat'a kadar tek yön vergiler dahil 100 TL olarak sabitledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- SunExpress, deprem bölgesindeki illere yaptığı uçuşlardaki bilet fiyatlarını sabitlediğini duyurdu. Şirketin sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, Adana, Diyarbakır, Gaziantep, Kayseri, Malatya ve Mardin kalkış ve varışlı tüm yurt içi uçuşları 13 Şubat'a kadar tek yön vergiler dahil 100 TL olarak sabitlendi.

SunExpress, 21 Şubat'a kadar olan Adana, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, Hatay, Malatya, Mardin, Kars, Kayseri, Samsun, Trabzon ve Van kalkışlı/varışlı tüm yurt içi ve yurt dışı uçuşlar için de ücretsiz bilet değişikliği ve iptal hakkı sunacağını belirtti.

Şirket ayrıca, deprem bölgesine yaptığı uçuşlardaki yolcularına bilet tarifelerinde geçerli bagaj haklarının yanı sıra ek bagaj hakkı sağlayacağını da açıkladı. Adana, Diyarbakır, Gaziantep, Kayseri, Malatya ve Mardin kalkış ve varışlı iç ve dış hat uçuşları için 21 Şubat'a kadar geçerli olmak üzere bilet tarifesinde sağlanan bagaj hakkına ilaveten ek 15 kilogram ücretsiz bagaj hakkı tanınacak. (HABER MERKEZİ)