Sultangazi'de taciz öfkesi: Oto yıkamacıya sığındı

İstanbul Sultangazi'de kadınların fotoğrafını çeken bir kişi fark edilince mahallelinin öfkesinden oto yıkamacıya sığınarak kurtulmaya çalıştı. İlçede bir de çocuğun taciz edilmesi gerilimi yükseltti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sultangazi'de çarşamba günü iki farklı taciz olayı yaşandığı ortay açıktı. İlçede öfkeye neden olan ilk olay Sultançiftliği Mahallesi Ordu Caddesi'nde meydana geldi. Kahvehanenin önünde oturan kişi iddiaya göre, kaldırımda yürüyen bir kadının fotoğraflarını cep telefonuyla gizlice çekti. DHA'nın haberine göre, durumu fark eden kadın, fotoğraflarını çeken kişiye tepki gösterdi. Kadının tepkisini fark eden çevredekiler, şüpheliyi darp etmeye başladı. Koşarak yakınlarda bulunan bir oto yıkamacıya sığınan taciz şüphelisi, araya girenler sayesinde linç edilmekten kurtulurken, polis tarafından gözaltına alındı.

ANNESİNE ANLATTI

Aynı saatlerde yaşanan ikinci olay ise İsmetpaşa Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre Mustafa A., aynı binada ikamet eden komşularının küçük çocuklarına fiziki olarak cinsel istismarda bulundu. Çocuğun durumu annesine anlatması üzerine, polise haber verildi. Mustafa A. gözaltına alınırken, aile şikayetçi oldu. (HABER MERKEZİ)