Süleyman Yağcı tepkiler sonrası özür diledi: Kelimem maksadını aştı

"Kadınlar tayt giymesin", "Metroda, öpüşen birilerini görürsem devreye girerim" ifadeleriyle gündeme gelen Süleyman Yağcı, gelen tepkiler üzerine özür diledi. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Geçtiğimiz günlerde insanların halka açık yerlerde öpüşmesine karşı olduğunu söyleyerek "Metroda öpüşürsen ben devreye girerim" ifadelerini kullanan Süleyman Yağcı, gelen tepkiler üzerine özür diledi. 

"Çocuklar Duymasın" dizisinde canlandırdığı 'Fıs fıs İsmail' karakteriyle tanınan Yağcı, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak, "Kelimem maksadını aştı ve bunun için de kırdığım bütün kalplerden özür diliyorum. Niyetim kötü değil! Niyetim; kardeşçe, dostça, sevgi dolu bir hayat yaşamak" dedi. 

NE OLMUŞTU?

Süleyman Yağcı, "Bazı kadınlar öyle tayt giyiyor ki gerçekten iğrenç. Her şeyin bir kuralı vardır. Aşka, sevgiye, giyinmeye karşı değilim. Demokrat bir adamım. Yeryüzünde en çekici canlı kadındır. Günümüzde öyle insanlar var ki 40-50 yaşına gelmiş bir kadın eli tutmamış. Televizyonu açıyor sizin gibi cilveli kadınlar çıkıyor. Sokağa, kafeye gidiyor cilveli kadınlar. Adamlar sapıtıyor. Giyimini biraz doğru yapacaksın" diyerek cinsiyetçi açıklamalarda bulundu.

Ardından TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programında insanların halka açık yerlerde öpüşmesine karşı olduğunu söyleyerek "Metroda öpüşürsen ben devreye girerim" ifadelerini kullandı. Yağcı, "Lanet olsun. Sen sevgilinle metroda öpüşürsen, çocuk parkında öpüşürsen, kafeteryada öpüşürsen ben devreye girerim. Öyle bir hakkım var. Öpüşemezsin kardeşim. Hiç kimse halka umum olan yerde sevgilisiyle öpüşemez. Kural vardır, ahlak vardır. Burası Türkiye Cumhuriyeti'dir. Atatürk ilke ve inkılaplarıyla kanunlar belirlenmiştir. El ele yürüdü ben buna bir şey demem, öpüşmekten bahsediyorum. Otobüste sıkıştırıyor kızı köşeye, var mı böyle bir hakkı ya?" dedi.