'Star Trek 4' orijinal oyuncu kadrosuyla geliyor

Yapımcı J.J. Abrams, dördüncü Star Trek filminin hazırlıklarına başlandığını açıkladı. Abrams, filmin çekimlerinin 2022 yılı içerisinde başlayacağını aktardı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yapımcı J.J. Abrams, dördüncü Star Trek filminin yolda olduğunu duyurdu. Filmin ana oyuncu kadrosunu oluşturan Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, John Cho ve Simon Pegg gibi oyuncuların da dördüncü filmde aynı rollerle izleyici karşısına çıkacağı belirtildi.

Beyazperde'nin aktardığına göre, J.J. Abrams dördüncü filmi "Orijinal kadromuz ve gerçekten eğlenceli olacağını düşündüğüm bazı yeni karakterlerin yer alacağı, yıl sonuna kadar çekilecek, heyecan verici ve 'Star Trek'i daha önce hiç görmediğiniz alanlara taşımamıza yardımcı olacak yeni bir 'Star Trek' filmi üzerinde çok çalıştığımızı söylemekten heyecan duyuyoruz" ifadeleriyle açıkladı. Dördüncü Star Trek filminin yönetmen koltuğunda "The Good Wife", "WandaVision", "Game Of Thrones" gibi dizilerde yönetmenlik yapan Matt Shakman oturacak. 

Dördüncü filmde yeniden izleyici karşısına çıkacak olan orijinal oyuncu kadrosu, ikonik karakterler Kirk, Spock, Uhura, Bones, Sulu ve Scotty olarak ilk kez 2009 yapımı "Star Trek" filminde rol aldı. Aynı oyuncular 2013 yapımı "Star Trek Into Darkness" ve 2016 yapımı "Star Trek Beyond" filmlerinde de izleyici karşısına çıktı.