Selçuk İnan futbolu bıraktı

Galatasaraylı Selçuk İnan, 35 yaşında futbolu bıraktı. İnan, "Her şeyin bir sonu var maalesef, bitiyor, bu da bitti" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Göztepe maçının ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'le birlikte basın toplantısına katılan Selçuk İnan, futbolculuk kariyerini sonlandırdığını açıkladı.

İnan, "Hayatımın en önemli parçası olan futbolculuk kariyerimi, bu sezon itibariyle sonlandırdığımı söylemek için buradayım. Aylarca düşündüm, hocamızla da istişare ettim. Kolay olmadı ancak böyle bir karar aldık. Bu vesileyle, başlangıçta da buraya geldiğimde de yanımda olan, giderken de yanımda olan hocama, bana göstermiş olduğu sevgiden, vermiş olduğu değerden dolayı çok teşekkür ederim" dedi.

'HÜZÜNLÜYÜM AMA ÜZGÜN DEĞİLİM'

Galatasaray'da oynamanın çocukluk hayali olduğunu söyleyen İnan, "Çocukluk hayalim olan Galatasaray'da futbol oynamak, bu formayı terletmek ve de kaptanlığını yapmış olmak gerçekten bir onurdu benim için. Başarılarında başarısızlıklarında 9 sene boyunca beraber olmak bir onurdu. Futbolu bırakırken hüzünlüyüm ama hiç üzgün değilim. Çünkü futbolculuk kariyerimdeki her şeyi en sevdiğim formayla başardım. Bu benim için çok önemliydi" diye konuştu.

'GALATASARAY'A HİZMET İÇİN HEP BURADA OLACAĞIM'

Galatasaray taraftarına teşekkür eden İnan, "Bu vesiyle asıl cefayı çeken Galatasaray taraftarına da birkaç şey söylemek istiyorum. Onları çok seviyorum. Onlarla büyük başarılar yakaladım, yaşadım. Onlardan ayrılmak biraz zor olacak ama dışarıda göstermiş oldukları sevgi, saygı benim için hiçbir şeye değişilmez. Onlara yürekten teşekkür ediyorum. Her zaman kalbimde olacaklar. Onları hiçbir zaman unutmayacağım. Zaten Allah nasip ederse, ne görev verirlerse hocamın da takdirleriyle, her zaman Galatasaray'a hizmet etmek için burada olacağım" ifadelerini kullandı.

'HER ŞEYİN BİR SONU VAR'

"Yöneticilerimize, başkanımıza, herkese teşekkür etmek istiyorum" diyen Selçuk İnan, şunları söyledi:

"Bu camiada kaptanlık yaptım, burada oynarken baba oldum. Burada oynarken evlendim, aile oldum. Birçok şeyi burada yaşadım. Son olarak basın mensuplarına da teşekkür etmek istiyorum. Onlar da hep bizimle beraber oldular, yanımızdaydılar. Her şeyin bir sonu var maalesef, bitiyor, bu da bitti. Her sonun da bir başlangıcı var. Bundan sonra ne olacağına bakacağız. Hepiniz çok seviyorum." (HABER MERKEZİ)