Fenerbahçe'den Emre-Dirar açıklaması

Fenerbahçe, Emre Belözoğlu ile Nabil Dirar arasında yaşandığı iddia edilen kavgayı yalanladı: Emre Belözoğlu takım arkadaşı Nabil Dirar’a daha dikkatli olması konusunda uyarılarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'de bu hafta Beşiktaş ile karşılaşacak Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ile Nabil Dirar'ın kavga ettiği ve Belözoğlu'nun küfür ettiği iddia edildi. Kulüp, yaptığı açıklama ile iddiaları reddetti.

'UYARIDA BULUNDU'

Kulüp yaptığı açıklamada, Akşam gazetesinde yer alan haberi yalanlayarak şu ifadelerde bulundu:

"Futbol A Takımı oyuncularımızdan Emre Belözoğlu ve Nabil Dirar arasında yaşandığı iddia edilen diyaloga dair bir açıklama zaruri hale gelmiştir. Antrenman sırasında iki oyuncumuz arasında her takımda yaşanabilecek ikili bir tartışma yaşanmıştır. Kaptanımız Emre Belözoğlu takım arkadaşı Nabil Dirar’a daha dikkatli olması konusunda uyarılarda bulunmuştur.

Öte yandan, Kaptanımız Emre Belözoğlu tarafından takım arkadaşlarına haberde iddia edilen söylemler kesinlikle sarf edilmemiş, manşetlere taşınan olaylar yaşanmamıştır. Yaşanan tartışma sonrasında oyuncumuz Nabil Dirar, hocamız Tahir Karapınar tarafından tesislere gönderilmiştir." (HABER MERKEZİ)