Spor yazarı İlhan Erk koronadan öldü

Spor yazarı İlhan Erk, korona virüsü salgını nedeniyle vefat etti. Erk, koronadan dolayı Türkiye'de ölen ilk gazeteci oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın dün yaptığı açıklamaya göre korona virüsü nedeniyle Türkiye'de vefat edenlerin sayısı 3 bin 952'ye ulaştı.  Daha önce Tercüman ve Güneş gazetelerinde çalışan, Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi Üyesi İlhan Erk de, yakalandığı korona virüsü hastalığından kurtulamadı.

İlhan Erk’in vefat haberini,  TSYD Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir duyurdu.

Esendemir, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Lise 1'de basın sektörüne Tercüman gazetesine ofisboy olarak girdiğimde tanımıştım İlhan Erk abimizi. Yıllarca Tercüman Ve Güneş gazetesinde birlikte çalıştık. Pamuk kalbiyle kimseyi kırmaz, incitmezdi, sorunlarını hep içine atardı. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Spor Yazarları Derneği üyesi olan İlhan abimiz, korona virüsten hayatını kaybeden ilk Türk gazeteci oldu. Korona virusü nedeniyle tören bile yapamıyoruz. Acımız sonsuz. İlhan Erk bugün (14 Mayıs 2020) sabah özel bir ekip tarafından Kabasakal mezarlığında toprağa verilecek. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun."

(HABER MERKEZİ)

Etiketler yazar korona ilhan erk