Yusuf Günay: Korona virüsü yendim

Korona virüsü tedavisinin ardından karantina sürecini de tamamlayan Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, "Çok şükür ki korona virüsü yendim, sağlık durumum gayet iyi" dedi. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Korona virüsü tedavisi gören ve evindeki karantina süresini tamamlayan Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Twitter hesabından açıklama yaptı.

Sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen Günay, "Güzel ülkemin güzel insanları. Korona virüs tedavisi nedeniyle yatmış olduğum hastaneden taburcu edildiğim günden bu yana 15 günlük karantina süresini doldurmuş bulunmaktayım. Çok şükür ki korona virüsü yendim, sağlık durumum gayet iyi" diye konuştu.

Virüs bulaşan kişilere panik yapmamalarını tavsiye eden Günay, "Tüm hastalarımıza da Allah'tan acil şifalar diliyorum. Korona virüsüne yakalan vatandaşlarımıza da tavsiyem şudur: Sakın panik yapmasınlar. Sağlık çalışanlarımıza ve doktorlarımıza güvensinler" dedi.

"Bir mesajım da sevgili Galatasaray taraftarlarına" diyen Günay, "Sabret, şampiyonluk yolunda meşaleler yine yanacak, tribünler yine coşacak elbet" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)