Trabzonspor'un Avrupa Ligi'ndeki rakipleri

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki rakipleri Basel, Krasnodar ve Getafe'yi yakından tanıyalım.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - UEFA Avrupa Ligi’nde Trabzonspor'un 4. torbadan katıldığı kurada rakipleri belli oldu. Kuraya göre bordo-mavili ekip C Grubu’nda Basel, Krasnodar ve Getafe ile eşleşti.

Trabzonspor'un rakiplerini yakından tanıyalım:

BASEL

İsviçre temsilcisi Basel, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde ilk ön elemede Hollanda takımı PSV Eindhoven'ı eledi. Bir sonraki turda LASK Linz takımına elenen Basel, direkt olarak UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalmaya hak kazandı. Kuraya seribaşı olarak giren takım, ligde oynadığı 5 maçta 4 galibiyet alarak 2. sırada yer alıyor. İsviçre'nin en önemli takımlarından olan Basel, geçen sezon ligini 2. sırada bitirmişti. 51 milyon Euro değerinde bir kadroya sahip olan Basel'in en önemli oyuncusu 19 yaşındaki Noah Okafor.

KRASNODAR

Bu sezon Şampiyonlar Ligi elemelerinde Porto'yu geçen fakat Olympiakos'a elenen Rus temsilcisi, UEFA Avrupa Ligi'ne 2. torbadan direkt katılma şansı yakaladı. Rusya Ligi'nde 7 maç sonunda lider durumda bulunan takım, geçen sezonu 3. sırada bitirmişti. 150 milyon Euro'ya yakın bir kadro değeri olan takım, C Grubu'nun en güçlü ekiplerinden biri olma özelliği taşıyor.

GETAFE

İspanya La Liga temsilcilerinden Getafe, liginde geçen sezonu Valencia'nın arkasında 5. sırada bitirerek UEFA Avrupa Ligi'ne direkt katılım hakkı kazandı. Bu sezona iyi başlayamayan Getafe, ligde 2 maçta 1 puanla 16. sırada bulunuyor. Kulübün kadro değeri yaklaşık 137 milyon Euro değerinde. (HABER MERKEZİ)

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ndeki rakipleriBeşiktaş'ın Avrupa Ligi'ndeki rakipleri

Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleriBaşakşehir'in UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir'in rakipleri belli olduUEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir'in rakipleri belli oldu