Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri

Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi J Grubu'ndaki rakipleri Roma, Monchengladbach, Wolfsberger'i yakından tanıyalım.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - UEFA Avrupa Ligi’nde Başakşehir'in 3. torbadan katıldığı kurada rakipleri belli oldu. Kuraya göre lacivert-turunculu ekip J Grubu’nda Roma, Monchengladbach, Wolfsberger ile eşleşti.

Medipol Başakşehir'in rakiplerini yakından tanıyalım:

ROMA

İtalya'nın en önemli takımlarından olan Roma, ligin ilk maçında beraberlik aldı. Turnuvaya direkt katılan takım, geçen sezon Serie A'da 6. olmuştu. Başakşehir'den transfer olan milli futbolcu Cengiz Ünder gibi önemli oyuncuları olan Roma, 396 milyon Euro değerinde bir kadroya sahip. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid, Plzen ve CSKA Moskova'nın olduğu gruptan çıkan İtalyan temsilcisi, son 16 turunda Porto'ya elenmişti.

BORUSSIA MONCHENGLADBACH

Bundesliga ekiplerinden Mönchengladbach, geçen sezonu 5. sırada bitirerek Avrupa Ligi'nde direkt katılım sağladı. Bu sezon liginde bir galibiyet ve bir beraberliği bulunan ekibin 257 milyon Euro'luk bir kadro değerine sahip. Birçok pahalı futbolcusu bulunan takım, bu sezone yeni teknik direktör Marco Rose ile başladı.

WOLFSBERGER

Avusturya Ligi'ni geçen sezon 3. bitiren takım, bu sezon da 5 maç sonunda 3. sırada yer alıyor. Gruplara kalması sürpriz olarak nitelendirilen ekip, UEFA AVrupa Ligi'ne ön eleme oynamadan direkt katılan takımlar arasında yer alıyor. Başakşehir'in grubuna 4. torbadan katılan Wolfsberger, toplam 10 milyon Euro değerinde bir kadroya sahip. (HABER MERKEZİ)

Trabzonspor'un Avrupa Ligi'ndeki rakipleriTrabzonspor'un Avrupa Ligi'ndeki rakipleri

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ndeki rakipleriBeşiktaş'ın Avrupa Ligi'ndeki rakipleri

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir'in rakipleri belli olduUEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir'in rakipleri belli oldu