Muhammed Elneny, bu akşam İstanbul'a geliyor

Beşiktaş'ın kiralık olarak kadrosuna katmak istediği Arsenalli futbolcu Muhammed Elneny ile anlaştı. Beşiktaş Futbol Direktörü Ali Naibi, sağlık kontrolünde sorun çıkmaması halinde yarın sözleşme imzalayacaklarını belirtti. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş Futbol Direktörü Ali Naibi, Muhammed Elneny için kulübü Arsenal ve oyuncu ile anlaştıklarını açıkladı. Naibi, futbolcunun bu akşam İstanbul'a geleceğini söyledi.

TRT Spor yayına telefonla katılan Beşiktaş Futbol Direktörü Ali Naibi, Muhammed Elneny ve kulübü Arsenal'le anlaştıklarını aktardı. Naibi, "Oyuncunun kendisi ve kulübüyle anlaştık. Bu akşam İstanbul'a gelecek. Yarın sağlık kontrolünü gerçekleştireceğiz, bir problem çıkmazsa imzaları atacağız, 1 sene kiralık olarak" dedi.

Bu transferle doğru bir hamle yaptıklarını belirten Naibi, "Çok değerli bir oyuncu. Premier Lig'de son 3,5 yılda yaklaşık 100 maç oynadı. 75 kez milli oldu. Medel'in yerini tecrübeli bir oyuncu ile doldurmamız gerekiyordu. Doğru bir hamle yaptığımıza inanıyorum" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)