Ünal Karaman'ın Sturridge transferini öğrendiği o an

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Sturridge transferini toplantı esnasında gazeteciden öğrendi. İkilemde kalan Karaman gazeteciyi tebrik etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, uzun süredir beklenen Sturridge transferinin resmiyet kazandığını gazetecilerden öğrendi. Karaman haberi, Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi play-off maçı için gittiği Yunanistan'da basın toplantısı düzenlerken bir gazeteciden duydu.

Basın toplantısında Yunan bir gazeteci Karaman'a, AEK takımı hocasının Trabzonspor'un övdüğünü ve Sturridge'i bile transfer edebildiğini söylediğini aktardı. Karaman bunun üzerine oyuncunun resmi imza atmadığını, o oyuncu hakkında konuşmanın doğru olmadığını söyledi. Bunun üzerine gazeteci Barış Yurduseven transferin bittiğini ve kamuoyuna duyurulduğunu Karaman'a söyledi.

Karaman, kulağına söylenen haberi aldığında Yunan gazeteciye "Sturridge bildirimi geldi şu anda. Evet bizim futbolcumuz. Kendisi bizden önce haber aldı, tebrik ediyoruz kendisini" ifadelerini kullandı. Sosyal medyada olayla ilgili yorum yapan Trabzonspor muhabiri Barış Yurduseven "Valla toplantıda hocaya hem de canlı olarak ben söyledim KAP bildirimini, Yunanlı arkadaşınki tahmindi" mesajını paylaştı.

29 yaşındaki futbolcu Daniel Sturridge, dün akşam Trabzonspor'la resmi sözleşme imzaladı.  (HABER MERKEZİ)

Daniel Sturridge Trabzonspor'daDaniel Sturridge Trabzonspor'da