Mustafa Cengiz: Arka planda sinsilik yapmayalım

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray'la ilgili açıklamalara tepki gösterdi. Cengiz, "Rakibe saygısız, hadsiz cümleler kullanmayalım. Arka planda sinsilik yapmayalım, açık ve mert olalım" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Türk Telekom Stadyumu'nda düzenlediği basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi.

"Galatasaray'ın kollandığı" iddiasına tepki gösteren Mustafa Cengiz, "Hata her zaman vardır. Açıkça bizim aleyhimize yapılan hatalar, lehimize yapılanlardan fazladır. Bizim lehimize hata yapan hakemlere maç vermemek de bunun bir belgesidir. Bizi hiç kimse koruyup kollamamaktadır. Eğer kollasaydı ben 150 gün, teknik direktörüm 10 gün, futbolcularım haftalarca ceza almazdı. Son maç dahil hatalar açık ve net, objektif olalım" dedi.

"Toplumu ayrıştırıcı, camiaları birbirine düşürücü söylemlerden imtina edelim" diyen Cengiz, "Kişisel çıkarı için, kulübünün seçimi için, kulübünün maddi durumu için, rakibine saygısız, hadsiz cümleler kullanmayalım. Arka planda sinsilik yapmayalım, açık ve mert olalım. Ancak böyle bir ligde, dürüst mücadele içinde olan bir ligde biz varız ve o ligde şampiyon olmak bizi onurlandırır" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)