Bayraklı, Play Off'a iyi başladı

Bayraklı Belediyesi ilk maçta galip geldi. Bu sonuçla gruba moralli başlamış oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Bayraklı Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, play off ilk maçında Bursa BŞB’yi yendi. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın da tribünden izlediği çekişmeli müsabakada rakibini 63-58 yenen Bayraklı, Süper Lig yolunda önemli bir adım attı.

Sezonu dördüncü bitirerek, play off grubunakatılma hakkı kazanan Bayraklı Belediyesi  ilk maçta evinde Bursa BŞB’yi ağırladı. Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’ndaki karşılaşma ilk dakikasından son dakikasına kadar çekişmeli geçti. İlk yarıyı 33-32 önde bitiren Bayraklı, maçı da 63-58 kazanmayı bildi.

Salonda takıma destek verenler arasında Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, CHP  ilçe Başkanı Cemalettin Alper ve meclis üyeleri de yer aldı. Kazanılan her müsabaka sonrası orta sahada mutluluk pozu veren kızların arasına inen Sandal, takımı tek tek tebrik ederek, galibiyet pozuna ortak oldu.

Bayraklı Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, 24 Nisan Çarşamba saat 14:00’da Bursa BŞB ile Şahin Başol Spor Kompleksi’nde play off ikinci maçında karşı karşıya gelecek. Bayraklı, bu karşılaşmadan da galip gelmeleri halinde bir üst tura çıkacak ve Süper Lig’e bir adım daha yaklaşacak. (HABER MERKEZİ)