Albayrak: Bir takım şampiyon yapılacaksa açık açık ilan etsinler

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, hakem hatalarına ve Başakşehir'e yönelik tutuma tepki göstererek "Zamanı gelince çok şey paylaşacağım. Bir takım şampiyon yapılacaksa açık açık ilan etsinler" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçe'yle 1-1 berabere kalırken, Başakşehir son 6 haftaya 5 puan farkla lider girdi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal maç sonrası "Belki de Galatasaray'ı şampiyonluktan ettik" derken, Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, hakem hatalarına tepki gösterdi.

Maçın ardından konuşan Albayrak, "Rizespor'un 2 oyuncusu, rakibimizin (Başakşehir) maçı öncesinde cezalı duruma düşüyor. Linnes'e yapılan hareket, yüzde bin kırmızı karttır. Golden önce Feghouli'nin ayağına basılıyor, ne hikmetse faul verilmiyor. Hasan Ali'nin pozisyonunda hakem önce kırmızı kart çıkarmak istiyor, sonra sarı kart çıkarıyor, daha sonra VAR ile konuşup kırmızı çıkarıyor. Emeğimize yazıktır, günahtır. Bir takım şampiyon yapılacaksa açık açık çıksınlar ve ilan etsinler" dedi.

Albayrak konuşmasının devamında, “Arkadaşlar bildiğim birçok şey var. Bana söylenen birçok şeyler var. Türk futbolu adına, Türk futbolunun markası adına üzgünüm. Zamanı gelince çok şey paylaşacağım” açıklamasını yaptı. (HABER MERKEZİ)

Ersun Yanal: Belki de Galatasaray'ı şampiyonluktan ettikErsun Yanal: Belki de Galatasaray'ı şampiyonluktan ettik