Şampiyonlar Ligi'nde çıt çıkmadı!

Şampiyonlar Ligi son 16 turunun bu geceki programında sahaya inen Liverpool, Barcelona, Bayern Münih ve Olimpique Lyon gol atmayı başaramadı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu maçlarının heyecanı devam ediyor. Bu gece karşı karşıya gelen takımların hiçbiri gol atmayı başaramadı.

İngiltere'de heyecanla beklenen maçta Liverpool-Bayern Münih'i konuk etti. Liverpool'un savunmadaki 2 stoperi Van Dijk ve Lovren'den yoksun çıktığı maçta, Bayern Münih'te ise Robben ve Müller'in yokluğu hissedildi.

Maç boyunca atılan şutlarda Liverpool iki, Bayern Münih ise sadece bir kez kaleyi tutturabildi. Bayern Mühih'te 81'inci dakikada oyuna giren Ribery, Alman ekibi ile 100'üncü kez bir Avrupa kupası maçında forma giymiş oldu.

Bayern Münihli Joshua Kimmich, maçta gördüğü sarı kartın ardından cezalı duruma düştü ve rövanş maçında forma giyme şansını kaçırdı.

FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır'ın yönettiği günün diğer maçında ise İspanya temsilcisi Barcelona, birçok gol pozisyonundan yararlanamadığı mücadelede konuk olduğu Fransa ekibi Olympique Lyon ile 0-0 berabere kaldı.

Bu sonuçla iki takım da bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde yenilgisizlik unvanını sürdürdü.

Her iki karşılaşmanın rövanşı da 13 Mart'ta oynanacak. Son 16 turuna ise Atletico Madrid-Juventus ve Schalke 04-Manchester City maçlarıyla devam edilecek. (HABER MERKEZİ)