Antrenmanda sakatlanıp hastaneye kaldırılan Onazi taburcu edildi

Trabzonsporlu Onazi, antrenman esnasında boynunun üzerine düşerek ciddi bir sakatlık geçirdi. Hastaneden yapılan açıklamada Onazi'nin vücudunda kırık olmadığı ve taburcu edildiği bildirildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’un akşam idmanında Ogenyi Onazi, boynunun üzerine düştü. Onazi, tesislere çağrılan ambulansla Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneden yapılan açıklamada Onazi'nin sağlık durumunun iyi olduğu ve taburcu edildiği bildirildi.

BOZDOĞAN: BİR SÜRE GÖZLEM ALTINDA TUTULACAK

Spor Toto Süper Lig’in 13’üncü haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da bugün saat 16.00’da antrenman yaptı. Antrenmanın son bölümünde oynanan çift kale maç sırasında girdiği ikili mücadelede boynunun üzerine düşen Nijeryalı oyuncu Ogenyi Onazi, durumunun ciddi olması üzerine ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Trabzonspor'un doktoru Hakan Bozdoğan'ın yaptığı açıklamaya göre, Onazi'de kırık bulgusuna rastlanmadı fakat bir süre gözlem altında tutulacağı belirtildi. Bozdoğan, "Boyun ve göğüs bölgesinden darbe alan oyuncumuza sahada ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi acil servisine gönderildi. Burada yapılan tetkikler ve çekilen tomografi sonrası herhangi bir kırık bulgusuna rastlanmadı. Ancak oyuncumuzun devam eden ağrılarından dolayı bir süre daha gözlem altında tutulması uygun görüldü” dedi.

ONAZİ'DEN SEVİNDİRİCİ HABER 

Trabzonspor'un akşam antrenmanında ikili mücadele sonucu sakatlanan ve kaldırıldığı hastanede kontrol altında tutulan bordo-mavili futbolcu Ogenyi Onazi'nin, taburcu edildiği bildirildi. Yapılan tetkikler ve çekilen tomografi sonucunda Onazi'nin vücudunda kırık bulgusuna rastlanmadığı belirtildi. (TRABZON/DHA)