Mehmet Ekici, Cocu'ya sinirinden ağlamış!

Sivas deplasmanında 6 dakika ısınarak girdiği oyunda 17 dakika sonra sakatlanan Mehmet Ekici'nin teknik heyete tepki gösterdiği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe galibiyet hasretine Sivas deplasmanında da son veremezken maçta sakatlanan Mehmet Ekici'nin oyundan çıktıktan sonra ağlaması ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Sözcü gazetesinden Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre, taraftarı performansıyla memnun eden Mehmet Ekici adalesinden sakatlanarak oyundan çıkmasının sorumlusu olarak teknik heyeti görüyor.

Cumartesi günü oynanan maçın 61. dakikasında oyuna dahil olan Mehmet, sadece 6 dakika ısınarak maça girdi. Yedek kulübesindeki oyuncuları 55. dakikada ısınmaya gönderen Cocu ve yardımcıları oyuncunun vücudunu yeterince ısıtmasına izin vermedi. Bunu sezon boyunca sık sık yaptığı belirtilen Cocu'nun bu konuda futbolcuların da tepkisini çektiği iddia edildi.

Habere göre Mehmet Ekici de maça dahil olurken teknik heyete yeterince ısınmadığını anlattı ve 17 dakika sonra korktuğu başına geldi. Mehmet Ekici oyundan çıkarken de Cocu, yardımcıları ve sağlık heyetine de sitem ederek, “Ben size demiştim” tarzında hareketlerde bulundu. Ekici oyuna girdikten sonra bir topu direkten dönmüş ve etkili paslar atmıştı.