Dünya Kupası'nda günün programı: İspanya ev sahibiyle karşı karşıya

İspanya ilk turu zorlanarak geçti. Bu yüzden de bugün Rusya'yı geçip çeyrek finale yükselip yükselemeyeceği merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Dünya Kupası'nda bugün İspanya Rusya'yla, Hırvatistan ise Danimarka'yla oynayacak.

TURNUVANIN YILDIZLARINDAN BİRİ POULSEN OLDU

İlk 16'ya çıkmayı .başarmış olan takımlardan biri olan Danimarka grubun başarılı takımlarından biri oldu. Fransa'nın 7 puanla birinci olduğu  C grubunda ikinci olan Danimarka'da ve turnuvada takımın golcüsü Yussuf Poulsen üst düzey performansıyla dikkatleri üstüne çekti.

İSPANYA ZORLUKLA TUR ATLADI

Dünya Kupası başlamadan çok kısa süre önce teknik direktörü görevden alınmış olan İspanya kendi grubundaki diğer iddialı takım olan Portekiz'le beraber bir üst tura çıkmayı başardı. Öte yandan özellikle grubun son maçlarında özellikle hem İspanya hem de Portekiz üst tura zorlanarak çıktığı görüldü. İspanya Fas'la olan son maçında beraberliği Portekiz de İran karşısında galibiyeti güçlükle kurtarabildi.

Kupanın gözde takımlarından biri olan Almanya sürpriz bir şekilde elendi. Fransa ise çeyrek finale çıktı. Bugün ise gene gözdelerden olan İspanya'nın çeyrek finale çıkıp çıkamayacağı merak ediliyor. İspanya'nın rakibi ev sahibi ve Rusya ise Mısır ve Suudi Arabistan'ı geçtikten sonra Uruguay'a takılmıştı.

İspanya-Rusya maçı saat 17:00'de TRT1 ve TRT 4K tarafından yayınlanacak. Hırvatistan-Danimarka maçı ise saat 21:00'de TRT1 tarafından verilecek.