Dünya Kupası'nda günün programı: Brezilya ne yapacak?

Dünya kupasında bugün Brezilya Kosta Rika'yla, Sırbistan da İsviçre'ye karşı oynayacak. Gözler Brezilya ve Sırbistan'ın üzerinde olacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bugün Dünya Kupası'nda E ve D grubunun maçları oynanacak. E Grubu'nda Brezilya Kosta Rika'yla, Sırbistan da İsviçre'yle karşı karşıya geliyor. D Grubu'nda ise Nijerya ve İzlanda 3 puan için mücadele edecek.

GÖZLER BREZİLYA VE SIRBİSTAN'DA

Brezilya daha önce İsviçre'ye karşı oynadığı maçta 50'inci dakikada sürpriz bir gol yiyerek 1-1'lik beraberliğe razı olmak zorunda kaldı. Turnuvanın en genç takımı olan Nijerya ise Sırbistan karşısında çok fazla bir varlık gösterememiş, Sırbistan sahadan 2-0 galip olarak ayrılmıştı.

İzlanda ise Arjantin'i 1-1'lik beraberliğe razı etmişti. Bugünkü maçlarda gözler Brezilya ve Sırbistan üzerinde olacak. Yıllardır kupanın gözde takımlarından Brezilya'nın 2014 yılındaki kupada yarı finalde Almanya'ya karşı aldığı 7-1'lik mağlubiyet hafızalardaki yerini koruyor. Gündemdeki diğer soru ise Sırbistan'ın kendi grubunda ikide iki yapıp yapamayacağı.

Brezilya-Kostarika maçı saat 15.00'te, Nijerya-İzlanda maçı saat 18.00'de Sırbistan-İsviçre müsabakası ise saat 21.00'de oynanacak. Maçlar, TRT 1 ve TRT 4K kanalından yayınlanıyor.