Gümüşdağ 'gitsin' dedi, Belözoğlu sözleşme uzattı!

Emre Belözoğlu, Başakşehir ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp başkanı Gümüşdağ, Belözoğlu'nun futbolu bırakmasını istemişti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Medipol Başakşehir, 38 yaşındaki futbolcusu Emre Belözoğlu'nun sözleşmesini 1 yıl uzattı. Kulüpten yapılan resmi açıklamada,"Başkanımız Göksel Gümüşdağ'ın kaptanımız Emre Belözoğlu ile yaptığı görüşme sonrasında futbolcumuzun sözleşmesinin bir yıl daha uzatılmasına karar verilmiştir. 2018-2019 sezonu sonuna kadar turuncu-lacivertli formamızı giymeye devam edecek olan kaptanımız Emre Belözoğlu'na başarılar diler, zaferlerle dolu bir sezon geçirmesini temenni ederiz" ifadeleri yer aldı.

GÜMÜŞDAĞ, BIRAKMASINI  İSTEMİŞTİ

Kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Belözoğlu'nun 'futbol bırakması gerektiğini düşündüğünü' söylemişti. Gümüşdağ, "Emre'nin saha içinde ve dışında görmek istemediğimiz bazı davranışları bizi zaman zaman üzüyor. Seneye bu davranışların olup olmayacağını konuşup bir karar alacağız. Benim niyetim devam etmemesi yönünde ama kendisi ve hoca devam etmesini istiyor" demişti.