Bursaspor: 1 - Trabzonspor: 3

Trabzonspor, deplasmanda Bursaspor'u 3-1 mağlup etti. Bursaspor'un kaptanı Batalla ise, Bursa'daki son maçına çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig'in 33'üncü  hafta mücadelesinde Bursaspor ve Trabzonspor karşı karşıya geldi.

İLK YARIDA 4 GOL

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın yedinci dakikasında Trabzonspor öne geçti. Joao Pereira'nın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Dame N'Doye'un vuruşunda top ağlara gitti.

20'nci dakikada N'Doye'un pasını gönderdiği Yusuf Yazıcı, kaleci Harun Tekin'i de geçerek topu ağlara gönderdi ve farkı ikiye çıkardı.

39'uncu dakikada Abdülkadir Ömür'ün pasını attığı Olcay Şahan'ın, ceza sahasına girdikten sonra yaptığı vuruşla topla ağlarla buluştu: 0-3.

Bursaspor'un tek golü ise 43'üncü dakikada geldi. Serbest vuruşu kullanan Pablo Batalla'nın ortasında topla buluşan Moussa Sow'un kafa vuruşunda top filelere gitti.

TRABZONSPOR PENALTINDAN FAYDALANAMADI

Trabzonspor atağında Ricardo Faty'nin N'Doye'a yaptığı müdahalenin ardından hakem Yaşar Kemal Uğurlu, penaltı kararı verdi. 90'ıncı dakikada topun başına geçen penaltı vuruşunda, Harun Tekin gole izin vermedi.

Karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Trabzonspor, puanını 52'ye yükseltti. Bursaspor ise 39 puanda kaldı.

BATALLA, BURSA'DA SON MAÇINA ÇIKTI

Sezon sonunda Bursaspor'dan ayrılacak olan kaptan Pablo Martin Batalla'ya Bursa'da son maçına çıktı. Taraftarların sevgi gösterilerinde bulunduğu Batalla, Trabzonspor maçıyla 249'uncu kez yeşil beyazlı formayı giydi.

DHA'nın haberine göre, maç öncesinde Bursaspor Başkanı Ali Ay, Batalla'ya özel yaptırılan formayı takdim etti. İki takım da maç seramonisine çıkarken de her iki yarı sahaya da "10" numara yazılı Batalla'nın formaları serildi.

Maraton tribünlerinde ise taraftarlar ellerinde "10 numara" yazan dövizleri kaldırırken, Güney Kale Arkası tribünlerinde de İspanyolca "Seni torunlarımıza anlatacağız büyük kaptan" yazılı pankart açıldı. (HABER MERKEZİ)