Kayserispor'dan Beşiktaş uyarısı: Sahaya çıkamayabiliriz

Kayserispor, Beşiktaş maçı ile ilgili uyarı yaptı: Maç tarihi değişirse sahaya çıkamayabiliriz.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kayserispor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) Beşiktaş maçı ile ilgili başvuruda bulundu. Kulüp, Beşiktaş maçının tarihinin değişmemesi gerektiğini aksi halde maça çıkamayabileceklerini belirtti.

TFF, Spor Toto Süper Lig 32'inci hafta programını geçtiğimiz günlerde açıklamış, Fenerbahçe-Beşiktaş maçı ile ilgili olarak da "Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final müsabakası sonucunda elenen takımın 32'inci hafta müsabakası, yayın programı sebebiyle 7 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'ye alınacaktır" notunu düşmüştü.

Beşiktaş'ın, Fenerbahçe maçına çıkmayacağını açıklaması nedeniyle elendiği göz önüne alındığında, Siyah beyazlı takımın Kayserispor ile oynanacak maçın Pazartesi gününe alınması gündemde.

Kayserispor durumla ilgili olarak "Müsabaka programını değiştirmeye yönelik durum kulübümüzün oynanmasına birkaç gün kalmış deplasman müsabakasına hazırlığını olumsuz yönde etkilemekte daha da önemlisi deplasman programını yapmasını engellemektedir. İptal olan program sebebiyle karşı karşıya kalacağı finansal zararın yanı sıra 6 Mayıs 2018 Pazar günü seyahat edebileceği kulübümüz kafilesine yetecek sayıda yer bulunan bir uçuş bulunamaması sebebiyle de müsabakaya çıkmamız dahi mümkün olamayabilecektir" açıklamasını yaptı. (KAYSERİ/DHA)