Zinedine Zidane'dan Ronaldo yorumu: Benim golüm daha güzeldi!

Real Madrid teknik direktörü Zinedine Zidane, 3-0'lık Juventus maçının ardından Bayer Leverkusen'e attığı golle Ronaldo'nun röveşatasını kıyasladı. Zidane, kendisinin Real Madrid forması altında Şampiyonlar Ligi finalinde Bayer Leverkusen'e attığı golün daha güzel olduğunu belirtti. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Juventus'u deplasmanda 3-0'lık skorla deviren Real Madrid'de Teknik Direktör Zinedine Zidane karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Fransız teknik direktör, kendisinin Real Madrid forması altında Şampiyonlar Ligi finalinde Bayer Leverkusen'e attığı golün daha güzel olduğunu belirtti.

goal.com'un haberine göre, Mediaset Premium'a konuşan Fransız teknik direktör, "Juventus'a kendi sahasında üç gol atmak kolay değil. Harika bir performans sergiledik ama rakibimiz de iyiydi. Bizi fazlasıyla baskı altına alıp pozisyonlar buldular ama gol yollarına bitirici olan taraf bizdik. Juventus bu geceki sonuçtan elbette mutlu değil. Ama her zaman kalbimde olan bir kulüp" dedi.

Zidane, Cristiano Ronaldo için şunları söyledi:

"Farklı bir oyuncu. Herkesten farklı ve Şampiyonlar Ligi'nde sıradışı bir arzuya sahip oluyor. Röveşata golü muhteşemdi. Attığı golden çok daha kolay iki pozisyonu kaçırdı ama futbol da böyle bir oyun."

Zidane, kendisinin Real Madrid forması altında Şampiyonlar Ligi finalinde Bayer Leverkusen'e attığı golle Ronaldo'nun Juventus'a attığı röveşata golü arasında bir seçim yapması istenince, şu yanıtı verdi:

"Benimki! Tabii ki benimki daha güzeldi!"