Ahmet Dursun'dan Serkan Reçber tepkisi

Ahmet Dursun'dan Beşiktaş'a, Serkan Reçber tepkisi: Doğru bulmuyorum...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş'ın, sportif direktörlük görevi için Serkan Reçber'le görüştüğü yönündeki haberlerin ardından Siyah-Beyazlıların eski futbolcusu Ahmet Dursun'dan tepki geldi.

Reçber'in bu göreve getirileceği yönünde çıkan haberlerin doğru olduğunu ifade eden Ahmet Dursun, yapılan görüşmeyi desteklemediğini ifade etti. Sosyal medya hesabı üzerinden sert ifadeler kullanan Dursun, "Üzülerek paylaşmak zorundayım; Beşiktaş'ımıza sportif direktörlük için Serkan Reçber'le görüşüldüğü haberleri var ki doğru, başta ben olmak üzere bu kulübe hizmet vermiş o kadar arkadaşlarımız, ağabeylerimiz dururken, böyle bir şeyi benim kabul etmem mümkün değil. Bu görevi yapması gereken kişi, bu kulübü seven, gerçek Beşiktaşlı olmalı. Aksini söyleyen, Beşiktaşlı değildir. Biz ne kötü insanlarmışız. Ne tür hainlik etmişiz. Beşiktaş'a hizmet vermek dışında bir düşüncemiz yok. Keşke yabacılara verdiğiniz değeri, öz evlatlarınıza verseydiniz" ifadelerini kullandı.

'KİMSENİN KOLTUĞUNDA GÖZÜM YOK'

Kullandığı bu sözlerin ardından sosyal medyada gündem olan Ahmet Dursun, gelen tepkiler üzerine açıklamalarına devam etti. Serkan Reçber'i tanımadığını söyleyen Ahmet Dursun, Reçber'in sportif direktörlük tecrübesinin olması halinde kararın doğru olduğunu sözlerine ekledi:

"Anlamayanlar için; Serkan Reçber'i tanımam. Tabii ki kulüp adına iyi işler yapmasını isterim. Ben öyle bir görev kimseden istemedim. Kimsenin koltuğunda gözüm yok. Sadece bu göreve gelecek olan kişi, bu işi bile Beşiktaşlı birisi olsun istiyorum. Serkan Reçber'in uzmanlığında yorumculuk dışında sportif direktörlük deneyimi var mı? Varsa kesinlikle doğru kişidir."

Dursun, 'ağız değiştirdiği'ni iddia eden bir haberi de, "Bu haberi yeni okudum çok güldüm açıkcası, ağız değiştirmişim ben söylediğimin arkasındayım, Serkan'ın sportif d. görevi altında bir kulüpte tecrübesi başarısı yoktur diye biliyorum, yorumculuktan BESİKTAŞ'A sportif direktörlük yapmasını, isminin dahi geçmesini doğru bulmuyorum" notuyla paylaştı.

Serkan Reçber

Serkan Reçber kimdir?

1975 doğumlu eski Milli futbolcu Serkan Reçber futbol hayatına Zeytinburnu takımı alt yapısında başladı. Milli Takım forması da giyen Reçber 20 yaşında Fenerbahçe'ye transfer oldu. Daha sonra sırasıyla Dardanelspor, Vanspor, Rizespor, Bakırköyspor, Zeytinburnuspor, Göztepe, Mersin İdman Yurdu, Bursaspor, Yimpaş Yozgat, Eskişehirspor, Antalyaspor, Güngören Belediyesi, Anadolu Selçukspor takımlarında forma giydi, Güngören Belediyespor takımında futbolu bıraktı. Reçber bir süre TRT'de yorumculuk da yaptı.