Trabzon'da Şenol Güneş'e tepki

Trabzon Havalimanı'nda 5 kişi, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e "Trabzon'u sattın" diye bağırdı. Güneş de "Ben Trabzonspor’u asla satmadım. Neyi satmışım" karşılığını verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig'de, Beşiktaş yarın Trabzonspor'a konuk olacak. Beşiktaş maç için bugün Trabzon'a gitti.

Havalimanına giden Trabzonspor taraftarı, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e otobüse bindiği sırada tepki gösterdi ve "Trabzon'u sattın" dedi.

Bunun üzerine otobüsün kapısına gelen Güneş, kendisine bağıran kişinin yanına gelmesini istedi. Güneş, gruba yönelerek "Ben Trabzonspor’u asla satmadım. Neyi satmışım? Siz satmanın ne olduğu biliyor musunuz" diye karşılık verdi.

BUNLAR YA FENERBAHÇELİ YA DA PARAYLA GÖNDERDİLER'

Grupta yer alan bir kişinin "İlk şampiyonluğunu orada yaşadın. En sevdiğin renk siyah-beyaz" şeklinde bağırması üzerine otobüsten inen Şenol Güneş, bu kez polislere dönerek, "Bu kişileri buraya neden sokuyorsunuz. Bu sizin ayıbınız. Araştırın bunları, bunlar ne Beşiktaşlı ne de Trabzonsporlu. Burada olay da olabilirdi. Bunlar ya Fenerbahçeli ya da biri parayla gönderdi buraya. Polisin görevi budur. Trabzonsporlu bunu yapmaz. Trabzonsporlu satmaz. Onlar satılandır” dedi.

Yaşananların ardından Beşiktaş otobüsü takımın konaklayacağı otele hareket etti. Güneş aleyhinde bağıran 5 kişi de otobüs havalimanından ayrılana kadar tedbir amaçlı polis çemberi içinde tutuldu. (TRABZON/DHA)