Kaleci Recai 35 gol yediği maçı anlattı

Kaleci Recai, Erzurum'da 1995 yılında oynanan amatör maçta 35 gol yiyerek bir rekora imza atmıştı. Beyaz Show'da o maçı anlatan kaleci Recai, suçun kendisinde olmadığını belirtip, o zaman kulak misafiri olduğu bir diyaloğu da aktardı: Rakip takım kaptanı 'Yeter artık atma' dedi ama forvet 'İşimi yapıyorum' diye karşılık verdi!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye kaleci Recai'yi 1995 yılında oynanan bir maçla tanıdı. Erzurumlu kaleci Recai, amatör lig maçında 35 gol yiyerek bir rekora imza atmış, dönemin de en çok konuşulan ismi olmuştu.

Maçın ardından yapılan röportajlarda kaleci Recai ısrarla 35 gol yemediğini, rakip takımın 35 gol attığını anlattı. Suçun kendisinde olmadığını her fırsatta belirtti.

Beyaz Show'a katılan kaleci, maç sırasında kulak misafiri olduğu rakip takımın bir diyaloğunu da anlattı. Kaleci Recai'nin anlattığına göre, takım kaptanı forvete 'Yeter artık atma' uyarısında bulunuş ama forvet “İşimi yapıyorum” diye karşılık vermiş.

Kaleci Recai, yarım kalan Milli Takım hayalini anlattı.

Kaleci Recai, maçın kamuoyuna yansıması üzerine o dönem Hürriyet’e verdiği röportajda, mesleğe yeni başladığını söylemişti. Ardından da çok çalışıp Milli Takım’ın kalesini koruyacağını anlatmıştı. Ancak hayalleri gerçek olmadı.

(HABER MERKEZİ)