Amedspor 2'nci yarıya ‘yeni takım'la başlıyor

Pazar günü Mersin İdmanyurdu’nu sahasında ağırlayacak olan Amedspor, ligin ilk yarısında sergilediği kötü performansın izlerini silmeye çalışacak. Almanya’da silahlı saldırıya uğrayan Deniz Naki ise hâlâ Diyarbakır’a dönemedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Amedspor yarın Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak. Başarısız geçen ilk yarıda son 3 maçında 1 beraberlik ve 2 yenilgi alarak galibiyete hasret kalan Amedspor, küme düşmesi kesinleşen Mersin İdmanyurdu’nu ilk maçta olduğu gibi ikinci maçta da farklı skorla yenerek galibiyet özlemine son vermek istiyor.

DENİZ NAKİ YOK

İkinci yarıya yüksek moralle başlamanın hesaplarını yapan Amedspor’da 11 futbolcu ayrıldı. Uğradığı silahlı saldırı sonrası polis gözetiminde tutulan ve bu nedenle Almanya’dan dönemeyen Deniz Naki de bu maçta forma giyemeyecek.

Duvar’ın sorularını cevaplayan Teknik Direktör Ahmet Akcan, “Deniz Türkiye’ye dönmedi henüz. Deniz’in durumuyla yönetim ilgileniyor” dedi.

YENİ BİR TAKIM KURULDU

Ligin ilk yarısının bitiminden sonra takımdan 11 futbolcu ayrıldı. Ayrılan futbolcuların yerine 6 futbolcu transfer ettiklerini aktaran Akcan, “Transferler devam ediyor. Önümüzdeki günlerde yeni transferler gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Ligin ikinci yarısında yeni bir takım kurduklarını belirten Akcan, bunun sonuçlarını çıktıkları karşılaşmalarda göreceklerini söyledi. Akçan, “Yeni bir takımla ikinci yarıya başlamak nasıl sorunlara neden olabilir? Bunu kapsamlı bir şekilde cevaplamak gerekiyor. Bu nedenle böyle bir değerlendirmeyi maç sonuna bırakmakta yarar var” dedi.

TARAFTARIN DESTEĞİ

Akcan, yarın Mersin İdmanyurdu ile yapacakları karşılaşma için ise şunları söyledi: “Her maça kazanmak için hazırlanıyoruz. Yarınki karşılaşma için gerekli hazırlıklarımızı yaptık ve şimdi kampa çekilerek maç saatini beklemeye başladık. Yeni transfer ettiğimiz futbolcu kardeşlerimizin tümü değerlidir. Yarın sahada Amedspor için mücadele edecekler. Ayrıca taraftarımızın muazzam desteğini de alacağımızı ve sahadan istediğimiz sonuçla ayrılacağımıza inanıyorum.”

Seyrantepe’de oynanacak Amedspor-Mersin İdmanyurdu maçı Pazar günü saat 13.00’da başlayacak.