Dursun Özbek, Fatih Terim sorusuna cevap vermedi

Tudor'un Galatasaray'dan ayrılmasından sonra konuşan başkan Dursun Özbek, gazetecilerin sorularını cevapladı. Özbek Tudor için, "Galatasaray'a hizmet etmekten uzaklaşmaya başladı" şeklinde konuşurken Fatih Terim sorusunu yanıtsız bıraktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Teknik direktör Igor Tudor ile yollarını ayıran Galatasaray Kulübü'nün Başkanı Dursun Özbek basın toplantısı düzenledi. Özbek, daha güçlü bir yönetim için 20 Ocak'ta olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını söyledi.

"İhtiyaç hissedildiği için seçim yaptıklarını" dile getiren Özbek Galatasaray'da hizmet yönünden bir aksamanın söz konusu olmadığını vurguladı. Özbek, Fatih Terim söylentilerine, "Terim benim de çok sevdiğim, Galatasaray'a muhteşem hizmetler vermiş bir Galatasaraylı. Şu periyotta, 1.5-2 aydan bu yana Fatih Terim etrafında bir tartışma dönüyor. Bu durum Sevgili Fatih'e de zarar veriyor. Galatasaray'ın sembollerinden birine neden bunu yapıyoruz. Elbette ki Galatasaray'a hizmet aşamasında Galatasaray yönetim kurulu en doğru kararı vereceğini düşünüyorum" dedi.

Özbek, "Gönlünüzden Fatih Terim mi geçiyor yoksa başka bir hoca mı" sorusunu ise "Başka soru var mı?" şeklinde yanıtsız bıraktı.

'DESTEK VERDİM AMA GALATASARAY'A HİZMET SEVİYESİNDEN UZAKLAŞMAYA BAŞLADI'

Galatasaray ligde öndeyken bile teknik direktörün tartışma konusu olduğunu söyleyen Özbek, Tudor gidene kadar ona destek verdiğini belirtti. Özbek, "Galatasaray'a hizmet etmiş kişilerin yıpratılmaması gerektiğini düşünüyorum. Sayın Tudor, Galatasaray'a hizmet etmek seviyesinden uzaklaşmaya başladı. Gerek psikolojik, gerek mental olarak. Bu başarı çizgisinden uzaklaşmaya başlandığı zaman da kimse kusura bakmasın gerekeni yaparım, bu kriterlerden sapıldığı zaman gereken olur, burası Galatasaray" diye konuştu. (İSTANBUL/DHA)