Crouch: Kuyt veya Alonso'ya çarpacaktım, Kuyt'ı seçtim

Peter Crouch, Livepool'da oynarken takım olarak go-kart piste gittiklerini söyledi. Bir süre sonra frenlerin tutmadığını anlatan Crouch, "Kuyt veya Alonso'ya çarpacaktım. Xabi daha önemli dedim ve Dirk'i seçtim" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Liverpool'un eski oyuncusu Peter Crouch, 2007 Şampiyonlar Ligi finali öncesinde atlattıkları bir kazayı anlattı. Takım olarak go-kart pistine gittiklerini söyleyen Crouch, "Pistteyken bir baktım, aracın frenleri tutmuyor. Kenarda duran Kuyt veya Xabi Alonso'ya çarpacaktım. Xabi daha önemli dedim ve Dirk'i seçtim. Son anda sıçrayıp kurtuldu" dedi.

Ntvspor'un haberine göre, Stoke City'de forma giyen Peter Crouch, Four Four Two dergisine röportaj verdi. Crouch, oynadığı dönemde menajer Rafael Benitez'in, 2007 Şampiyonlar Ligi finali öncesinde Benitez’in futbolcuları rahatlatmak için bir go-kart pistine götürdüğünü anlattı.

'ARAÇ DUVARA ÇARPIP YANMAYA BAŞLADI'

Pistte giderken frenlerin tutmadığı söyleyen Crouch, “Pistte hızla giderken aracın frenlerinin tutmadığını fark ettim. Xabi Alonso ve Dirk Kuyt’ın olduğu yere doğru gidiyordum. Kaçma veya virajı alma şansım da yoktu. Hızla düşündüm, ‘Hangisi daha değerli?’ diye… Xabi Alonso’ya değil, Kuyt’a doğru gitmeye karar verdim. Dirk, son anda sıçradı ve çarpışmadan kurtuldu. Ben de panikle kendimi araçtan attım. Araç duvara çarpıp yanmaya başladı" dedi.

'TEK YAPABİLECEĞİM SIÇRAMAKTI'

Geçen sezon futbolu bırakan eski Fenerbahçeli Dirk Kuyt da olayı, “Hafif bir sakatlığım olduğundan ben araçlara binmedim. Kenardan izliyordum. Crouch’un üzerime geldiğini gördüm. Fren tutmuyordu. Tek yapabileceğim havaya sıçramaktı ve öyle yaptım. Çarpışma olsa herhalde bacaklarımda ciddi kırıklar olurdu” şeklinde anlattı.

Milan’ın 2-1 kazandığı Şampiyonlar Ligi final maçına Xabi Alonso ve Kuyt 11’de başlamışlar, Crouch ise sonradan girmişti. Liverpool'un tek golü ise Kuyt'tan gelmişti.