Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk istifa etti

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, görevden ayrıldı. Öztürk, "Bu başarı dolu süreci yönetim kurulu başkanı olarak yönetmiş olmaktan dolayı mutluyum, gururluyum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, başkanlık görevini bıraktığını açıkladı. Başarılı bir yönetim olduklarını belirten Öztürk, "Antalyaspor'un hedefleri olan bir kulüp haline gelmesi, kentin tanıtımına katkı veren bir marka olması gerekliliğine inandım ve vizyon olarak da ortaya koydum" ifadelerini kullandı.

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, 15 Kasım'da düzenlediği basın toplantısında, seçimli olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını açıklamıştı. Bugün yazılı açıklama yapan Öztürk, görevi bıraktığını duyurdu.

'KULÜBÜN BORÇLARINI ÖDENEBİLİR HALE GETİRDİM'

Görev süresi boyunca kulübün birçok başarıya imza attığını ve ilkleri gerçekleştirdiğini belirten Öztürk, "Başlangıçtan bu yana, Antalyaspor'un hedefleri olan bir kulüp haline gelmesi, kentin tanıtımına katkı veren bir marka olması gerekliliğine inandım ve vizyon olarak da ortaya koydum. Diğer taraftan, kulübün, büyük çoğunluğu dönemimizden önce oluşmuş olan borçlarını yapılandırdım, ödenebilir hale getirilmesini sağladım" dedi.

Antalyaspor'da olağanüstü genel kurulu kararıAntalyaspor'da olağanüstü genel kurulu kararı

'ANTALYASPOR'UN MENFAATLERİ İÇİN SESSİZLİĞİMİ KORUDUM'

15 Kasım'daki basın toplantısında, Antalyaspor Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden ayrılması gerektiği düşüncesiyle genel kurul kararını açıkladığını dile getiren Öztürk, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:

"Bu karar sonrasında gelişen bazı olaylar kamuoyunda kararsız kaldığım, fikrimden vazgeçtiğim algısı uyandırmış olabilir. Tekrar ifade etmek isterim ki 15 Kasım itibarıyla kararım kesindi. 15 Kasım - 11 Aralık tarihleri arasında yaşananlar ve bu süreçte sessizliğimi korumam biliniz ki Antalyaspor menfaatleri içindi. Gelecekte bu süreç daha net algılanacak ve yapılan her şeyin Antalyaspor için olduğu görülecektir. Antalyaspor'a olan sevgim hiçbir zaman azalmayacaktır. Görev sürem boyunca desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Ben hep aranızda olacağım. Çünkü her zaman söylediğim gibi 'Ben, sen yok biz varız ve Biz Antalyasporuz.'"(ANTALYA/DHA)