Rüştü Reçber'den Terim'e yanıt: Tehdit dolu mektubunuzu okudum

Rüştü Reçber ile Fatih Terim arasındaki atışma karşılıklı açıklamalarla sürüyor. Terim'in dün yaptığı "Herhangi bir şeyi yapmadan önce haddimi aşıyor muyum, aşmıyor muyum diye bir değil 2-3 kez düşün" çıkışına Reçber'den yanıt: Gecenin hükmü sabaha kadardır Hocam...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Alaçatı'da karıştığı kavganın ardından Milli Takım'ın eski kalecisi Rüştü Reçber'in yaptığı 'istifa' tartışmasında tansiyon yükseldi. Reçber'in kendisini istifaya davet etmesine dün mektupla yanıt veren Terim, "Herhangi bir şeyi yapmadan önce haddimi aşıyor muyum, aşmıyor muyum diye bir değil 2-3 kez düşün. Hayat, ektiklerini biçtiriyor. Temennim, senin ektiklerinin sana zarar vermemesi ve ben nerede yanlış yaptım dedirtmemesi" uyarısında bulundu.

Terim'in bu mektubuna Reçber bugün Hürriyet'te yayınlanan "Gecenin hükmü sabaha kadardır Hocam" başlıklı yazısıyla yanıt verdi.

Terim'in mektubunda hakaret ve tehditlerde bulunduğunu vurgulayan Reçber, "Sevgili Rüştü" diye başlayan ve baştan sona hakaret içeren hatta yer yer tehdit dolu mektubunuzu okudum...

Alaçatı baskınından sonra milyonlarca insan gibi ben de istifa etmeniz gerektiğini söyledim. Bunları yazarken de size hakaret etmedim. Siz, "İstifa etmeli" diyen herkese hakaret mi edersiniz? Bu hakaretler Türkiye Futbol Direktörü makamındaki birine yakışıyor mu? Ben o sözleri size değil ama o makama yakıştıramıyor ve üzülüyorum" dedi.

(HABER MERKEZİ)