Fernando Torres ölümden döndü!

İspanyol futbolcu Fernando Torres maç esnasında aldığı darbe sonucu hastaneye kaldırıldı. Torres'in sabaha kadar hastanede kontrol altında tutulacağı açıklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Deportivo maçında rakibinin darbesiyle sert bir şekilde yere düşen Atletico Madridli futbolcu Fernanda Torres, kafa travması şüphesiyle hastanede tedavi altına alındı. Zihni açık ve sağlık durumu stabil olan Torres'in kontrol altında tutulacağı bildirildi.

T24'ün haberine göre, karşılaşmanın 83'üncü dakikasında Deportivolu futbolcu Bergantinos tarafından ensesine sert bir darbe alarak yere düşen Fernando Torres, her iki takımın futbolcuları, teknik heyetleri ve taraftarlarına korkulu anlar yaşattı.

İLK MÜDAHALE TAKIM ARKADAŞLARINDAN

Aldığı darbeyle hemen yere düşen ve hareket etmeden duran İspanyol futbolcuya ilk müdahaleyi takım arkadaşları yapmaya çalıştı. Atleticolu iki oyuncu, Fernando Torres'in ağzını açarak nefes almasını kolaylaştırmaya çalıştı. Bu sırada bazı futbolcuların büyük bir endişeyle olanları izlediği görüldü.

Sağlık görevlilerinin müdahalesiyle hemen sedye ile ambulansa konulan Torres'in, stada en yakın hastanenin acil servisine götürüldüğü bildirildi.