Tosic'e bir ceza da Beşiktaş'tan

Fenerbahçe derbisinde kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Tosic'e, Beşiktaş yönetiminden 50 bin TL para cezası verilmesi kararı çıktı. Tosic de, taraftarlardan ve kulüpten özür diledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş-Fenerbahçe karşılaşmasında, Robin van Persie'ye vurduğu gerekçesiyle kırmızı kart görüp takımını 10 kişi bırakan Tosic'e para cezası geliyor.

Hürriyet'in haberine göre, Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, profesyonel futbolcuların kurallara uymaları gerektiğini belirterek "Tosic güvendiğimiz profesyonel bir isim. Ama sinirlerine hakim olmalıydı. Zaten yapılan tüm haksızlıkların takipçisiyiz" dedi.

Yönetimin Tosic'e yönetmelik gereği 50 bin lira ceza keseceği ileri sürüldü.

BEŞİKTAŞ'TAN TOSİC DEĞERLENDİRMESİ

Beşiktaş Kulübü basın sözcüsü Metin Albayrak bugün yaptığı açıklamada "Tosic uluslararası tecrübesi de çok fazla olan, takımın abisi sayılacak oyuncularımızdan birisi. Ne olursa olsun yaptığı hareketin hem yönetim, hem de camiamız açısından kabul edilir bir tarafı yok. Ekstra ceza mutlaka alacak. O konuyu önüzdeki günlerde konuşacağız" diye konuşmuştu.

TOSİC: ÇOK ÜZGÜNÜM

Tosic ise sosyal medya hesabından şu açıklamada bulundu:

"Tüm taraftarlar, takım arkadaşlarım ve kulüp çalışanları bu gece için çok üzgünüm. Benim gibi tecrübeli bir oyuncunun yapmaması gereken bir hareketti. Beşiktaşlı kalbimle tüm camiadan özür dilerim. Van Persie'nin kariyerine saygı duyuyorum, büyük bir oyuncu olduğuna şüphe yok ama bugünkü davranışları ve sahadaki provokasyonu ve davranışları beni şaşırttı. Umarım hepiniz beni affedersiniz ve yanımda olmaya devam edersiniz. En büyük BEŞİKTAŞ..."

(HABER MERKEZİ)