Samuel Eto'o süresiz kadro dışı bırakıldı

Antalyaspor, Samuel Eto'o için süresiz kadro dışı bırakma kararı verdi. Karar Eto'o'nun, bugün yaptığı açıklamanın ardından alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalyaspor yönetimi Kamerunlu yıldız Samuel Eto’o'yu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamanın ardından süresiz kadro dışı bıraktı. Kulüp başkanı Ali Şafak Öztürk akşam antrenmanında sahaya gelerek kararı Eto’o’ya bildirdi.

Antrenmana katılmayan Eto’o ise sahayı terk ederek savunma yazmak için Hasan Subaşı Tesisleri’ne gitti.

"BELKİ SİYAHİ OLDUĞUM İÇİN SAYGI DUYMUYORLAR"

Bugün Instagram hesabından açıklama yapan Eto'o, "Benim için önemli olan tek şey formasını taşıdığım Antalyaspor. Buradan kavga etmekten korktuğum algısı olmasın" ifadelerini kullandı.

Futbol kariyerinde kazandığı başarıların olduğu bir fotoğraf paylaşan Eto'o, şu açıklamayı yaptı:

"Bilemiyorum, belki de de 'siyahi' olduğum için saygı duymuyorlardır. Ama ben bu oyuna gelerek bulunduğum seviyeden inmeyeceğim. Futbolda 18'inci yılımı doldurdum. Bu 18 yıl boyunca da işimi her zaman sonsuz şevk ve yürekle yaptım. Kazandığım bütün kupalar, ödüller, başarılar bunlardır. Kazanmaya da devam edeceğim. Gerek Antalyaspor gerekse Antalyaspor'un menfaatleri için asla kavga etmeyeceğim. Çünkü benim için önemli olan tek şey formasını taşıdığım Antalyaspor. Buradan kavga etmekten korktuğum algısı olmasın. 'Bazıları', 'bazılarını' adımı kirletmek adına yazılar yazmak için satın almış olsalar da... Saygı! Birbirimize saygı duymalıyız. Saygı göstermeyen, saygı göremez." (DHA)

etoo-instagram