Selçuk Dereli'den Aziz Yıldırım'a 'hodri meydan'!

Aziz Yıldırım, dün akşam katıldığı bir televizyon programında eski hakem Selçuk Dereli'nin 2006 yılındaki Denizlispor-Fenerbahçe maçını 16 dakika uzatarak Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını engellediği iddasında bulundu. Selçuk Dereli, Duvar'a yaptığı açıklamada Aziz Yıldırım'a meydan okudu.

Google Haberlere Abone ol

Özlem Akarsu Çelik   [email protected]

ANKARA - Eski hakem ve CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli, Aziz Yıldırım'ın dün akşam NTV canlı yayınında kendisini hedef alan iddiasına yanıt verdi. Aziz Yıldırım yayında, "Selçuk Dereli şimdi Sözcü gazetesinde yazıyor, ahkâm kesiyor. Denizli'de maçı 16 dakika uzattı, şampiyonluğumuz gitti. Çalacaksın düdüğü bitecek. İsterse yayına bağlanabilir" demişti.

AZİZ YILDIRIM CANLI YAYINDA KARŞIMA ÇIKSIN

Yıldırım'ın bu açıklaması üzerine NTV'yi aradığını, 15 dakika hatta bekletildiğini ancak programa bağlanmadığını söyleyen Selçuk Dereli, Duvar'a şu açıklamayı yaptı:

"Aziz Yıldırım, her fırsatta Denizlispor-Fenerbahçe maçını gündeme getiriyor. Dün akşam da bu konuya değinmiş. Sonradan haberim oldu. Program devam ederken NTV'yi aradım, 15 dakika beklettiler ama bağlamadılar. NTV'nin bu yaptığı hiç şık olmadı. Yayına bağlatsın diye şov yapıyor ama bağlatmayan da kendileri bence. O maçı gündeme taşıyıp bir algı operasyonu yapmaya çalışan Aziz Yıldırım kendi başarısızlıklarını başkasına yıkmaya çalışıyor. O maçla ilgili takım kaptanları bile 'Selçuk Dereli iyi bir maç yönetti, onun hatası yoktu' yorumunu yapmıştı. Buradan Aziz Yıldırım'a açık çağrı yapıyorum, buyursun gelsin, dilediği zaman, istediği kanalda, NTV de olur FB TV de, çıksın karşıma konuşalım. Böyle çamur at izi kalsın yok!"

Trabzonspor'dan Aziz Yıldırım'a 'FETÖ'lü yanıtTrabzonspor'dan Aziz Yıldırım'a 'FETÖ'lü yanıt

Aziz Yıldırım: Ben aptalmışım, ahmakmışım demek olayları çözmezAziz Yıldırım: Ben aptalmışım, ahmakmışım demek olayları çözmez